Saturday, 14 February 2015

Phyto Science - Pelan PemasaranSERTAI KAMI SEKARANG DAN ANDA BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN SETIAP HARI DAN KEUNTUNGAN UNTUK JANGKA MASA PANJANG !!!

KENAPA ANDA PERLU SERTAI KAMI??? Modal Yang Rendah Bonus Yang Tinggi Dan Cepat Bonus Dibayar Setiap Hari Pelaburan Jangka Masa Panjang Tiada Syarat Atau Apa2 Ikatan Tak Perlu Kejar Target Tak Perlu Kejar Pangkat Tak Perlu kerja Keras Setiap Masa Produk Berkualiti Tinggi Buatan SWISS Keuntungan Runcit > 62% Tak Perlu Jual Barang Tak Perlu Simpan Stok Pengeposan Diuruskan Oleh Syarikat Sistem Dan Website Disediakan 100% Smart Online Bisnes
WOWWW.. SANGAT MENARIK BUKAN??? SO APA TUNGGU LAGI??? JOMMM.. MULAKAH LANGKAH AWAL ANDA DAN SERTAI KAMI SEKARANG JUGA!!!


LANGKAH PERTAMA - Anda perlu memilih salah satu dari 3 pakej asas atau peringkat modal yang kami tawarkan mengikut kemampuan anda iaitu:

1. SILVER - RM275 (W.M) / RM290(E.M)
=> 250/73 Produk Point (PP) + FREE 2 pek Double Stemcell berharga RM500 + FREE Membership + FREE Postage + FREE Online/Offline Biz Coaching + FREE Lifetime RICHM5 Supporting Group
2. GOLD - RM1,625(W.M) / RM1,705(E.M)
=> 1,500/440 Produk Point (PP) + FREE 12 pek Double Stemcell berharga RM3,000 (W.M) + FREE 13 pek Double Stemcell RM3,250 (E.M) + FREE Membership + FREE Postage + FREE Online/Offline Biz Coaching + FREE Lifetime RICHM5 Supporting Group
3. MOBILE/STOKIS - RM5,405(W.M)/RM5,665(E.M)
=> 5000/1,470 Produk Point (PP) + FREE 40 pek Double Stemcell berharga RM10,000 (W.M) + FREE 43 pek Double Stemcell berharga RM10,750 (E.M) + FREE Membership + FREE Postage + FREE Online/Offline Biz Coaching + FREE Lifetime RICHM5 Supporting Group
WARNING!!!

***Pemilihan pakej dalam bisnes ni adalah amat penting sekali kerana ianya akan menentukan Jumlah Pendapatan Maksima Harian / Bulanan yang akan anda terima.

Bagaimanapun anda diberikan masa untuk UPGRADE ke Pakej yang lebih besar dalam masa 30 hari (Silver) dan 60 hari (Gold) selepas DARI TARIKH AKAUN DIAKTIFKAN. 


So, yang mana menjadi pilihan anda? Berapa yang anda mampu keluarkan/laburkan untuk bermula dalam bisnes ni.. SILVER? GOLD? atau MOBILE???

Jangan risau, bisnes ni adalah "ZERO RISK" kerana anda kena ingat.. anda bukannya bayar saje2.. anda akan diberikan produk Double Stemcell, produk supplemen yang berkualiti tinggi buatan SWISS, terbukti berkesan dan sangat baik untuk kesihatan anda luar dan dalam dan mempunyai jaminan insuran dari MSIG sehingga RM3 JUTA!!!

Sekarang izinkan saya ceritakan dahulu jenis2 pendapatan yang anda akan dapat dalam bisnes ni!

Syarikat menawarkan dua (2) jenis PENDAPATAN YANG LUMAYAN, CEPAT DAN TINGGI untuk anda iaitu:
Pendapatan Harian 
Pendapatan Bulanan (Maintenance/Optional)1. PENDAPATAN HARIAN

Pendapatan Harian bermaksud pendapatan yang anda akan dapat setiap hari, tak perlu nak tunggu atau kumpul seminggu sekali atau sebulan sekali.. seronok kan bila dibayar gaji hari.. contoh ye, jika hari ni anda join, anda buat, hari ni juga kami akn terus bayar kepada anda.
Ada tiga (3) jenis pendapatan harian yang anda perlu rebut cepat2 kerana ianya menawarkan komisyen yang sangat lumayan dan tinggi sehingga 74%. Walau bagaimanapun, potensi pendapatan maksima adalah berbeza mengikut pakej.

1. Bonus Sponsor/Penajaan  (40% X PP)


2. Bonus Pass-Up/Roll-Up

Penerangan tentang Bonus Sponsor dan Bonus Pass-Up/Roll-Up mengikut Pakej (Pendapatan Aktif)
Bonus Sponsor adalah Pendapatan Aktif atau gaji harian anda dalam bisnes ni. Untuk melayakkan anda mendapat bonus sponsor, anda hendaklah membuat tajaan dan potensi pendapatan maksima yang anda akan dapat adalah bergantung sepenuhnya kepada pakej yang anda ambil. 
Manakala, bonus Pass-Up/Roll-Up pula adalah khas untuk pakej GOLD dan MOBILE STOKIS sahaja di mana bonus ini diperolehi secara PERCUMA. Jom kita tengok lebih detail macam mana kedua2 bonus ini dibayar mengikut pakej.
SILVER (S)

Sekiranya anda sponsor Silver, anda akan dapat bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100. 

Sekiranya anda sponsor pakej yang lebih besar daripada anda iaitu Gold, anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM300 dan lebihan 20% iaitu RM300 akan di Pass-Up kepada upline anda yang mengambil pakej Gold / Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru)

Sekiranya anda sponsor Mobile, anda hanya akan dapat 12% sahaja iaitu RM600 dan lebihan 38% iaitu RM1,400 akan di Pass-Up kepada upline anda yang mengambil pakej Gold / Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus pass-up/roll-up supaya anda tidak terkeliru)

GOLD (G)

Sekiranya anda sponsor Silver / Gold, anda akan dapat bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100 (Silver) dan RM600 (Gold). (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru)

Sekiranya anda sponsor Mobile, anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM1,000 dan lebihan 20% lagi iaitu RM1,000 akan di Pass-Up kepada upline anda iaitu Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus pass-up/roll-up supaya anda tidak terkeliru)

MOBILE (M)

Sekiranya anda sponsor Silver / Gold / Mobile, anda akan dapat keseluruhan bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100 (Silver), RM600 (Gold) dan RM2,000 (Mobile). (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru).
Ini bermakna, tiada pass-up bonus sponsor kepada upline anda sekiranya anda menaja GOLD atau MOBILE kerana pakej anda adalah pakej yang paling besar. Inilah kelebihan MOBILE. Sangat2 mudah untuk mencapai 4 angka sehari / 5 angka sebulan. Sangat2 menguntungkan.

Pakej Mobile adalah setaraf dengan STOKIS. Oleh yang demikian, syarikat memberi kelebihan dan keistimewaan lagi kepada anda untuk mendaftar ahli baru di website. Bonus ini adalah Bonus Key-In/Daftar ahli di mana anda layak menerima sebanyak 5% lagi daripada PP mengikut pakej yang anda ingin daftarkan.

Contoh:

Anda daftar 1 Silver - anda akan dapat RM12.50
Anda daftar 1 Gold - anda akan dapat RM75
Anda daftar 1 Mobile - anda akan dapat RM250
Contoh Pengiraan Bonus Sponsor, Pass-Up, Key-in
Katalah hari ini anda dapat taja 2 pakej MOBILE, agak2 berapa potensi pendapatan maksima anda akan dapat mengikut pakej? 
Jom kita buat kira2...
Sekiranya anda SILVER, anda akan dapat RM1,200.. kenapa? Sebab anda hanya akan dapat 12% sahaja iaitu RM600 x 2 dan lebihan akan di pass-up kpd upline anda yang mengambil pakej lebih besar dari anda.
SILVER = RM1,200
Sekiranya anda GOLD, anda akan dapat RM2,000.. kenapa? Sebab anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM1,000 x 2 dan lebihan akan di pass-up kpd upline anda yang mengambil pakej lebih besar dari anda.
GOLD = RM2,000
Sekiranya anda MOBILE, anda akan dapat RM4,500.. kenapa? Sebab anda akan dapat keseluruhan 40% iaitu RM2,000 x 2 dan tambahan 5% lagi iaitu key-in ahli RM250 x 2.
MOBILE = RM4,500
Sekarang anda boleh nampak jelas kan, pemilihan pakej memainkan peranan sangat2 penting. Tajaan yang sama tapi potensi pendapatan maksima yang anda akan dapat adalah berbeza. Yang mana lagi untung??? Sudah tentu la MOBILE!!!
Ini hanya contoh pengiraan untuk bonus sponsor, pass-up, key in ahli sahaja, belum final lagi.. nanti saya akan tambah lagi jumlah tu dengan bonus tambahan yang ketiga (Bonus Double Pairing/Pasangan Berganda) tak kira apa pakej yang anda ambil sekalipun.. namun harus diingat, potensi pendapatan maksima anda akan dapat untuk bonus ni jugak berbeza2 mengikut pakej yang anda ambil. 

3. Bonus Double Pairing/Pasangan berganda (29% X PP)


Penerangan tentang Bonus Double Pairing/Pasangan berganda mengikut Pakej (Pendapatan Pasif)
Bonus Double Pairing/Pasangan Berganda adalah BONUS HARIAN TAMBAHAN kepada bonus2 yang telah saya jelaskan sebelum ni dan bonus ini juga boleh dikategorikan sebagai Pendapatan Pasif.

Apakah yang dimaksudkan dengan Pendapatan Pasif? Pendapatan Pasif adalah pendapatan yang anda akan dapat TANPA ANDA BEKERJA (AKTIF) sampai bila2 setelah anda melakukan sedikit kerja pada peringkat awal. Sungguh mudah bukan untuk mendapatkan pendapatan pasif.?? 

Untuk melayakkan anda mendapat bonus ini, anda hendaklah membina rangkaian terlebih dahulu di peringkat permulaan.. bagaimana.?? 
Seperti yang saya jelaskan di awal tadi, anda hendaklah AKTIF.. Aktif bermaksud anda hendaklah membuat tajaan sekurang2nya 2 orang di bawah anda untuk diletakkan di sebelah kiri dan kanan anda. Dan 2 orang yang anda taja itu jugak hendaklah membuat perkara yang sama. Diringkaskan di sini, setiap orang di bawah rangkaian anda nanti hanya perlu membuat tajaan sekurang2nya 2 orang SAHAJA.
JAMINAN SAYA.. sekiranya masing2 BERJAYA memainkan peranan masing2 (iaitu membuat tajaan sekurang2nya 2 orang), MAKA tidak mustahil rangkaian anda akan cepat bekembang dan masing2 akan sama2 dapat merasai pendapatan pasif ini SETIAP HARI.!!
TAPI HARUS DIINGAT.!!!
Sekiranya anda mempunyai seorang / 100 orang tapi kesemuanya berada di sebelah kiri anda, anda TIDAK LAYAK menerima bonus ini. Maksudnya, kiri dan kanan anda hendaklah seimbang. Sila lihat contoh gambarajah di bawah:-

Ini adalah contoh akaun (laman utama) anda di dalam sistem nanti. Setiap kali anda log in, anda boleh lihat produk point (PP) anda di sebelah kiri dan kanan anda. Bonus ini akan dikira setiap hari tepat jam 12.00 mlm dan akan dibayar keesokan harinya.
Ok, cuba anda lihat sebelah kanan, ada 1,097 PP tapi di sebelah kiri anda 0, tiada PP. Dalam situasi ini, anda tidak akan mendapat bonus double pairing kerana kiri dan kanan anda tidak seimbang. Macam mana untuk dapatkannya??
Ada 2 cara:-
1. Anda kena membuat tajaan untuk dapatkan PP sebelah kiri sekiranya biznes partner anda sebelah kiri tidak aktif/bergerak.
2. Sekiranya biznes partner sebelah kiri anda aktif/bergerak, mereka akn membuat tajaan/mencari biznes partner yang baru. Kelebihannya, anda dan biznes partner kedua2nya akn mendapat PP untuk tajaan yg baru mengikut pakej.
Silver = 73PP Gold = 440PP Mobile = 1,470PP
Contoh:
Anda / biznes partner anda berjaya membuat tajaan baru yang mengambil pakej silver, maka anda akan mendapat 73PP di sebelah kiri, maka anda layak untuk mendapat bonus double pairing minima RM50 / 73PP kerana kiri dan kanan anda telah seimbang. Mcm mana cara pengiraan??
Kiri (73PP) v. Kanan (1097PP - 73PP) = RM50
Selepas sistem membuat pengiraan setiap jam 12 mlm dan sekiranya terdapat pairing minima iaitu 73PP (seperti contoh di atas) sebelah kiri dan kanan anda, sistem akan terus masukkan bonus pairing anda (RM50) ke dalam e-wallet anda. Dan PP anda sebelah kiri akan kembali 0, dan sebelah kanan akan berkurang kepada 1,024 PP (1,097 - 73 = 1,024). 
Ini bermakna, anda hendaklah mempunyai sekurang2nya 1 pasangan sebelah kiri dan kanan iaitu minima 73PP untuk melayakkan anda mendapat bonus pairing. 
Kelebihnnya ialah, tidak kira samada anda atau sesiapa sahaja yang membuat tajaan di bawah anda (upline/downline) anda tetap akan mendapat PP. 
Sekarang kita tengok potensi pendapatan maksima yang anda akan dapat setiap hari mengikut pakej:
SILVER
1. Bonus Pasangan Pertama (20% x 250/73PP) = RM50

Sekiranya anda silver, maksima pasangan untuk bonus pasangan pertama adalah sebanyak 4 pasang/pair sahaja setiap hari. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah sebanyak RM200 (4 pasang x RM50). Sekiranya ada lebihan pasangan, ianya akan dibawa ke bonus pasangan kedua.
2. Bonus Pasangan Kedua (5% x 250/73PP) = RM12.50
Maksima pasangan untuk bonus pasangan kedua pula adalah sebanyak 24 pasang. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah RM300 (24 pasang x RM12.50). Sekiranya ada lagi lebihan pasangan? Lebihan pasangan pada hari tersebut akan hangus (burnt).
Total = RM500 (RM200 + RM300) SETIAP HARI.!!!
GOLD
1. Bonus Pasangan Pertama (20% x 250/73PP) = RM50
Sekiranya anda gold, maksima pasangan untuk bonus pasangan pertama adalah sebanyak 8 pasang/pair sahaja setiap hari. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah sebanyak RM400 (8 pasang x RM50). Sekiranya ada lebihan pasangan, ianya akan dibawa ke bonus pasangan kedua.
2. Bonus Pasangan Kedua (6% x 250/73PP) = RM15
Maksima pasangan untuk bonus pasangan kedua pula adalah sebanyak 200 pasang. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah RM3,000 (200 pasang x RM15). Sekiranya ada lagi lebihan pasangan? Lebihan pasangan pada hari tersebut akan hangus (burnt).
Total = RM3,400 (RM400 + RM3,000)
MOBILE
1. Bonus Pasangan Pertama (20% x 250/73PP) = RM50
Sekiranya anda Mobile, maksima pasangan untuk bonus pasangan pertama adalah sebanyak 16 pasang/pair sahaja setiap hari. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah sebanyak RM800 (16 pasang x RM50). Sekiranya ada lebihan pasangan, ianya akan dibawa ke bonus pasangan kedua.
2. Bonus Pasangan Kedua (9% x 250/73PP) = RM22.50
Maksima pasangan untuk bonus pasangan kedua pula adalah UNLIMITED/INFINITY. Oleh itu, pendapatan pasif maksima yang anda akan dapat ialah RM INFINITY (UNLIMITED pasang x RM22.50).
Total = RM INFINITY (RM800 + RM INFINITY) SETIAP HARI.. WOWWWW... MODAL SEKALI BAYAR TAPI KEUNTUNGAN BERKALI2 GANDA.!!!
RINGKASAN
SILVER = RM500 sehari / RM15,000 sebulan.
GOLD = RM3,400 sehari / RM102,000 sebulan.
MOBILE = RM UNLIMITED/INFINITY setiap hari.!!!
======================================
Sekiranya anda aktif menaja di peringkat awal untuk membina rangkaian/networking anda, maka pendapatan pasif anda akan mengalir seperti air yang terus menerus masuk ke akaun anda walaupun anda sedang berehat, menonton tv, bermain dgn anak2, lepak dengan kawan2, melancong hatta sedang tidur dll.

Sebaliknya jika anda pasif atau hanya menjadi pengguna sahaja.. MAAF.. agak sukar untuk anda mengharapkan pendapatan pasif semata2 dalam bisnes ni kerana anda perlu membina networking yang kukuh dan aktif dahulu di peringkat awal. 

Perbezaan/Kelebihan Biz Kaaching (Phytoscience) Dengan Biz MLM Yang Lain
Sekiranya anda masih kurang jelas atau mempunyai sebarang persoalan / pertanyaan berkenaan dengan Pelan Pemasaran Phytoscience ini, sila call/sms/whatsapp :dan saya akan terangkan pada anda dengan lebih jelas lagi. 
Keterangan Lanjut Sms / CALL
Hubungi Kami: +65-85338697

email: phytosciencelion@gmail.com


Sekiranya anda betul2 berminat dan sedang mencari peluang perniagaan yang senang dan mudah dengan bonus harian/bulanan yang tinggi dan sangat lumayan, MAKA DI SINI LAH TEMPATNYA.. In shaa Allah, saya akan bantu anda.. kita sama2 buat, dan kita sama2 sihat, kaya dan BERJAYA!!!


 fishyaction@gmail.com
Berminat Sila Catatkan Ulasan
Atau
Keterangan Lanjut Sms / CALL
Hubungi Kami: +65-85338697

email: phytosciencelion@gmail.com

No comments:

Post a Comment