Wednesday, 18 March 2015

Peluang Perniagaan Phyto Science
 


SERTAI KAMI SEKARANG DAN ANDA BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN SETIAP HARI DAN KEUNTUNGAN UNTUK JANGKA MASA PANJANG !!!

 

 KENAPA ANDA PERLU SERTAI KAMI???
Modal Yang Rendah Bonus Yang Tinggi Dan Cepat Bonus Dibayar Setiap Hari Pelaburan Jangka Masa Panjang Tiada Syarat Atau Apa2 Ikatan Tak Perlu Kejar Target Tak Perlu Kejar Pangkat Tak Perlu kerja Keras Setiap Masa Produk Berkualiti Tinggi Buatan SWISS Keuntungan Runcit > 62% Tak Perlu Jual Barang Tak Perlu Simpan Stok Pengeposan Diuruskan Oleh Syarikat Sistem Dan Website Disediakan 100% Smart Online Bisnes

 PRODUKDouble Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL
Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.
Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit
Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E
Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga
 
KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL
- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta PAKEJ PHYTO SCIENCE

Terdapat 3 Jenis Pakej Yang Ditawarkan:

Pakej Silver - RM270
Pakej Gold - RM1,620
Mobile Stokis - RM5,400

Setiap pakej adalah berbeza dari segi jumlah dan potensi pendapatan yang anda akan terima dalam Pelan Fast Start!

Pemilihan pakej adalah amat penting sekali kerana ianya akan menentukan Jumlah Pendapatan Maksima Harian yang akan anda terima.

Bagaimanapun anda diberikan masa untuk UPGRADE ke Pakej yang lebih besar dalam masa 30 hari selepas pendaftaran.
 
PELAN PEMASARAN

Perkara Penting Dalam Pelan Pemasaran PhytoScience Double Stemcell:
  • Setiap pakej boleh dinaikkan taraf dalam masa 30 hari. 
  • Kadar Pertukaran wang adalah masuk: USD 1.00 = RM 3.40. keluar: USD 1.00 = RM3.00 ( Pengeluaran ).  
  • Kesemua Bonus akan dibahagikan secara automatik kepada 80% cash dan 20% (Redemption Point ).  
  • Setiap bulan mesti mempunyai maintenance sekurang - kurang membeli 1 Pek Double Stemcell RM150 ( USD 45 ) atau 2 Pek Double stemcell RM190 ( USD 56 ). Ini sekiranya untuk memdapatkan bonus kumpulan dari rangkaian yang ada.

BONUS PHYTO SCIENCE


BONUS TAJAAN

Bonus Tajaan adalah bergantung kepada status Pakej Keahlian anda.
 
SILVER (S)

Anda sponsor Silver, anda dapat bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100. 

Anda sponsor Gold, anda hanya akan dapat 20%  iaitu RM300 dan lebihan 20% iaitu RM300 akan di Pass-Up kepada upline anda yang mengambil pakej Gold / Mobile.

Anda sponsor Mobile, anda dapat 12%  iaitu RM600 dan 38% iaitu RM1,400 akan di Pass-Up kepada upline anda yang mengambil pakej Gold / Mobile.

GOLD (G)

Anda sponsor Silver / Gold, anda akan dapat bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100 (Silver) dan RM600 (Gold). (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus sponsor supaya anda tidak terkeliru)

Sekiranya anda sponsor Mobile, anda hanya akan dapat 20% sahaja iaitu RM1,000 dan lebihan 20% lagi iaitu RM1,000 akan di Pass-Up kepada upline anda iaitu Mobile. (sila rujuk pada gambar rajah di atas untuk bonus pass-up/roll-up supaya anda tidak terkeliru)

MOBILE (M)

Sekiranya anda sponsor Silver / Gold / Mobile, anda akan dapat keseluruhan bonus sponsor maksima 40% iaitu RM100 (Silver), RM600 (Gold) dan RM2,000 (Mobile).
Pakej Mobile adalah setaraf dengan STOKIS. Oleh yang demikian, syarikat memberi kelebihan dan keistimewaan lagi kepada anda untuk mendaftar ahli baru di website. Bonus ini adalah Bonus Key-In/Daftar ahli di mana anda layak menerima sebanyak 5% lagi daripada PP mengikut pakej yang anda ingin daftarkan.

Bonus Key-In/Daftar ahli
Anda daftar 1 Silver - anda akan dapat RM12.50
Anda daftar 1 Gold - anda akan dapat RM75
Anda daftar 1 Mobile - anda akan dapat RM250

SPONSOR ROLL-UP BONUS

Menggunakan Sistem Referal Pass-Up. Anda hanya akan menerima sejumlah bonus penajaan yang telah ditetapkan mengikut pakej anda. Sebarang lebihan keatas setiap pakej yang lebih besar akan di pass-up kepada upline atau penaja anda yang mengambil pakej yang lebih besar.

Cth: Jika Anda Pakej SILVER dan menaja SILVER, anda akan menerima Bonus Tajaan RM100. Tetapi jika Anda menaja Pakej Gold anda cuma menerima RM300 manakala lebihan RM300 akan dipass-up kepada Upline/ Penaja yang berstatus Gold keatas! 

 BONUS PASANGAN

Bonus Pasangan adalah bergantung kepada status Pakej Keahlian anda.

PAIRING 1
Anda hanya akan menerima bonus pasangan RM50 untuk setiap pasang tetapi tertakluk kepada jumlah maksima pasangan harian mengikut Pakej Fast Start Anda.

Silver - RM200/hari (Maksima RM50 X 4 Pasang)
Gold - RM400/hari (Maksima RM50 X 8 Pasang)
Mobile - RM800/hari (Maksima RM50 X 16 Pasang)

PAIRING 2
Bonus Pasangan Ke-2 selepas Anda mencapai jumlah Maksima Pairing 1.
Silver - Tambahan RM300/hari (Maksima RM12.50 X 24 Pasang)
Gold - Tambahan RM3000/hari (Maksima RM15 X 200 Pasang)
Mobile - Tambahan TIADA HAD (RM22.50 X INFINITI)  

UPGRASE PAKEJ
Anda diberikan masa untuk UPGRADE ke Pakej yang lebih besar dalam masa 30 hari (Silver) dan 60 hari (Gold) selepas DARI TARIKH AKAUN DIAKTIFKAN. 

BONUS JUALAN ULANGAN


 
Pelan Unilevel (Jualan Ulangan)
Bonus berdasarkan Group Maintenance/ Jualan/ Belian Semula.

Bonus Unilevel - Sehingga 10 Level/ Generasi
Bonus Matching Unilevel - 10 Level/ Generasi

* Sila Rujuk Gambar Untuk Syarat Kelayakan Bagaimana Anda Boleh Layak sehingga 10 Level! 

RINGKASAN
SILVER = RM500 sehari / RM15,000 sebulan.
GOLD = RM3,400 sehari / RM102,000 sebulan.
MOBILE = RM UNLIMITED/INFINITY setiap hari.!!!
======================================
Sekiranya anda aktif menaja di peringkat awal untuk membina rangkaian/networking anda, maka pendapatan pasif anda akan mengalir seperti air yang terus menerus masuk ke akaun anda walaupun anda sedang berehat, menonton tv, bermain dgn anak2, lepak dengan kawan2, melancong hatta sedang tidur dll.


Sebaliknya jika anda pasif atau hanya menjadi pengguna sahaja.. MAAF.. agak sukar untuk anda mengharapkan pendapatan pasif semata2 dalam bisnes ni kerana anda perlu membina networking yang kukuh dan aktif dahulu di peringkat awal.

No comments:

Post a Comment